Beste deelnemers aan Binnenstadslab Kern,

De ontwikkeling van het Binnenstadsplan 2030 is in de fase terechtgekomen, waarin we ook ‘de stad’ raadplegen over een aantal relevante keuzes. We noemen dit ‘Binnenstadslab Online’. U vindt het op binnenstadsplan2030.denhaag.nl. Bewoners, bezoekers, ondernemers en andere belanghebbenden kunnen hier hun mening geven over de toekomst van de Haagse binnenstad. Deelname duurt ongeveer 10 minuten en is mogelijk t/m 22 november.

Helpt u mee – online?
We streven een hoge respons na en een zo goed mogelijke afspiegeling van de verschillende gebruikers van de binnenstad. Er loopt daarvoor in week 44-45-46 een stadsbrede communicatiecampagne. In de binnenstad ziet u bijvoorbeeld city displayborden en (vanaf volgende week) digitale MUPI’s over het binnenstadsplan. We waarderen het zeer als u ook mensen uit uw achterban, doelgroep, klantenkring of netwerk zou willen attenderen op deze mogelijkheid om te participeren. U vindt via onderstaande link daarom kant-en-klare campagneberichten en beeldmateriaal voor uw social mediakanalen. Later deze week ontvangt u ook een video voor uw socials. Heeft u vragen over de toepassing van het materiaal – die niet worden beantwoord in bijgaande instructie – dan hoor ik dat graag.

https://we.tl/t-pM22DkbPq3

Helpt u mee – print?
Er zijn ook flyers (A5) en posters (A3) beschikbaar. Als u hiervoor plek heeft, dan horen we dat óók heel graag. Wij komen de gewenste aantallen posters en flyers dan persoonlijk bij u langsbrengen.

Hierbij eveneens een filmpje dat u kunt delen op LinkedIn e.a. social media. https://we.tl/t-bU2cCJdx8P

Volgende sessie Binnenstadlab Kern
Op dinsdag 16 november vindt de volgende sessie plaats van Binnenstadslab Kern, waarvoor u reeds een agendaverzoek heeft ontvangenWe zijn de mogelijkheden van een nieuwe fysieke sessie aan het verkennen, dat heeft in ieder geval de voorkeur.

Hartelijk dank alvast voor uw eigen deelname aan de enquête, en voor het mobiliseren van uw achterban om ook hun mening met ons te delen. En we kijken ernaar uit om samen met u het Binnenstadsplan weer een stap verder te brengen op 16 november, graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Nicole Haas
senior adviseur
Stad & Co
Tel. 06-52551975