Doe mee met het CID

13, 14 en 15 oktober 2022

Het Central Innovation District (CID), het gebied tussen en rond de stations Den Haag Centraal, Hollands Spoor en Laan van NOI, gaat er de komende 20 jaar anders uitzien. We nodigen u van harte uit mee te denken over hoe het CID er in de toekomst uit moet zien.
https://www.evbinnenstad.nl/wp-content/uploads/2022/09/Uitnodiging-CID-Dagen-2022-Doe-mee-met-het-CID-13-14-15-oktober.pdf

Programma CID Dagen 2022
Drie dagen lang organiseren we verschillende soorten bijeenkomsten over de plannen in het CID: de CID Dagen. Zo is er een informatiemarkt met de ontwikkelaars van de bouwplannen en een STADgesprek over het Kwaliteitsplan CID. Ook kunt u deelnemen aan verschillende bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld mee over de toekomst van de Laakhavens of het Beatrixkwartier-Utrechtsebaan, of laat u informeren over thema’s als groen, mobiliteit en voorzieningen in het CID.

Ontdek het volledige programma op: http://www.denhaag.nl/CIDdagen
Daar vindt u informatie en video’s over de verschillende plannen, een overzicht van alle bijeenkomsten en leest u hoe u mee kunt doen aan de CID dagen.

U bent van harte welkom!
Als betrokkene in het CID zal ook voor u het een en ander veranderen. Daarom horen we graag wat uw wensen, behoeften, vragen en zorgen zijn. Wat zou u graag willen in het CID? Wat is voor u belangrijk? Al uw inbreng is waardevol. Gewapend met uw ideeën werken we de plannen voor het CID de komende maanden uit tot definitieve plannen. Zo maken we samen hét gebied van de toekomst.

Aanmelden bijeenkomst
Wilt u meedoen aan een van de bijeenkomsten? Meldt u dan vóór 3 oktober aan via Den Haag – Aanmeldformulier CID dagen 2022. Lukt het aanmelden niet? Neem dan contact op met 14070 en vraag naar meneer S. Husen.

De informatiemarkt is altijd open, aanmelden is niet nodig. Loop gerust binnen! Onze collega’s helpen u verder.

Locatie en tijden
Donderdag 13 oktober van 18.00 tot 21.00 uur
Kinderboekenmuseum
Prins Willem-Alexanderhof 5, 2595BE Den Haag

Vrijdag 14 oktober van 12.00 tot 20.30 uur
The Globe
Waldorpstraat 15, 2521CA Den Haag

Zaterdag 15 oktober van 09.30 tot 17.30 uur
The Globe
Waldorpstraat 15, 2521CA Den Haag

 We zien u graag op een van de CID dagen!
 Samen maken we de stad.

Bert Kassies
Porgrammadirecteur gebiedsontwikkeling CID
Gemeente Den Haag

Heeft u vragen over de CID dagen? Neem contact op met cid@denhaag.nl